måndag 9 april 2012

Lite nytt att visa

Två layouter tänkte jag visa idag. Den första är en digital LO, gjord till SWE när vi skulle skapa med fokus på text. Att scrappa digitalt när man vill skriva mycket är bra tycker jag, då texten annars ofta känns svår att få med på ett snyggt sätt. Jag har intervjuat min dotter om ditten och datten, något jag gjort någon gång per år sedan hon var fyra.




Och denna LO är gjord efter veckans skiss på SWE:

2 kommentarer:

Monika sa...

Men GUD!!! Denna är helt underbar Hanna!
Ja det är ju allt du gör men just denna är bara gudomlig!

Tack för din kommentar hos mig. Jag är ledsen men jag har inga tips om just digitala stämplar, däremot vanliga finns hos http://shop.flourishes.org/ där har jag beställt några. Har du redan hittat min tutorial om att färglägga med distress markers? Jag som inte ens flaggat för den. I så fall är den blomman min egen teckning. Du kanske kan råda mig? Jag har ritat flera och vet inte vad jag ska göra med dem, digitala stämplar eller vanliga kanske? Finns det ens en efterfrågan? De flesta gillar ju bara söta barnmotiv?

Kram

Monika sa...

Nu är det jag igen. Jag måste ju vara korkad för jag hittar ingen kommentarslänk på de andra inläggen du gjort. Jag vill i alla fall tacka för din snälla ord hos mig, de värmer. Och så älskar jag dina alster, som alltid. Dina digisar går ju inte av för hackor heller.
Kram